HR Specialists SRL, partenerul din cadrul proiectului, organizează, în data de 30 Octombrie 2015, Bursa Locurilor de Muncă, eveniment ce se va desfășura în Ploiești, Hotel Central, Bd. Republicii nr. 1, începând cu orele 11:00.
Bursa se adresează șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din județul Prahova, iar participarea candidaților cât și a angajatorilor este gratuită.
Participanții la eveniment beneficiază de servicii suport pentru angajare și integrare pe piața muncii oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia”, implementat de către Fundația Motivation România, împreună cu partenerii săi, Goals UK cic, Fundația Special Olympics din România, H.R. Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj și AJOFM Giurgiu.
Evenimentul va fi precedat de o conferință de presă in cadrul căreia vor fi prezentate obiectivele, activitățile derulate, dar si rezultatele obținute până în prezent.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investește în oameni! și se desfășoară în perioada 31 martie 2014 – 30 noiembrie 2015.

Pentru mai multe detalii accesati : INVITATIE BURSA LOCURILOR DE MUNCA, Invitatie Conferinta de presa