PARTENERIAT PENTRU OCUPARE in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud Muntenia

    ID 129642

    Fundatia  Motivation Romania, alaturi de partenerii sai, Goals UK CIC, Fundatia Special Olympics Romania, HR Specialists, AJOFM Ilfov, AJOFM Gorj si AJOFM Giurgiu, pun la dispozitia celor interesati programul PARTENERIAT PENTRU OCUPARE in regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Vest si Sud Muntenia, care se va desfasura intre 30.03.2014 –31.09.2015. Programul este destinat tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, indiferent de pregatirea profesionala sau de nivelul studiilor absolvite. Scopul final al acestui proiect este de a atrage pe piata muncii 114 persoane, 90 dintre acestea dobandind, in final, un loc de munca, iar 24 incepand o activitate independenta. Fundatia  Motivation Romania va oferi persoanelor recrutate servicii personalizate, in sensul in care fiecare candidat va beneficia de cel putin o intalnire individuala in cadrul careia vom pune la cale impreuna planul de actiune in ceea ce priveste obtinerea unui loc de munca stabil. Totodata, Fundatia Motivation Romania va identifica pentru dumneavoastra cursurile de formare cele mai utile, precum si locurile de munca disponibile. Taxele de participare pentru programele de formare profesionala vor fi acoperite de noi. Pentru prima oara in Romania, partenerul nostru Goals UK CIC din Marea Britanie va implementa un program de dezvoltare personala, obiectivul final al expertilor companiei fiind acela de a oferi persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca abilitati pentru o viata independenta, o mai mare incredere in sine, precum si motivatie pentru munca. Nu in ultimul rand, Fundatia Motivation Romania, impreuna cu partenerii sai, va furniza, in cadrul acestui proiect, servicii de consultanta si asistenta pentru cei care isi doresc  inceperea unei activitati independente sau initierea unei afaceri proprii.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

 

 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.